Aanmelden

Heeft u interesse in onze school/ wilt u uw kind aanmelden?

We vinden het belangrijk dat u een bewuste keus voor onze school maakt. Naast de informatie op onze website kunt u elke twee weken op vrijdagochtend bij ons terecht voor een persoonlijk gesprek met een van de leden van de directie. We vinden het fijn als u uw dochter of zoon gelijk meeneemt. Kinderen voelen goed aan of de school de juiste plek is voor hen. Na het gesprek met de directie geven kinderen van groep 7 of 8 een rondleiding door onze school.

U kunt een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek met Ellen Regelink via de aanmeldingslink in het blauwe kader hiernaast. 

Na het kennismakingsgesprek weet u hoe wij werken en wat wij belangrijk vinden in de opvoeding van kinderen. Daarna kunt u aangeven bij Ellen of u uw dochter of zoon wilt inschrijven. Alle nieuwe ouders, ook de ouders van kinderen die in een hogere groep instromen, vragen we contact op te nemen met Ellen Regelink:

aanmelden.kareleykman@ogamstelland.nl

 

Let op – nieuw aannamebeleid voor gemeente Amstelveen

Uw kind mag naar de basisschool als het 4 jaar is.

Wanneer uw kind 3 jaar is, kunt u uw kind op één van de Amstelveens basisscholen aanmelden.

In de visie van de schoolbesturen Onderwijsgroep Amstelland en Amstelwijs moeten kinderen zoveel mogelijk in hun eigen wijk naar een basisschool kunnen. Elk kind heeft daarom voorrang op de school of scholen in de eigen wijk. Als er nog plaatsen over zijn, komen hiervoor de kinderen die verder weg wonen in aanmerking. 

In Amstelveen en Ouderkerk aan de Amstel gaat op de basisscholen van Amstelland en Amstelwijs het toelatingsbeleid voor toekomstige vierjarigen veranderen. Voor kinderen die vóór 1 september 2020 geboren zijn, geldt het bestaande toelatingsbeleid. Deze kinderen kunnen vanaf 3 jaar worden aangemeld.

Kinderen geboren vanaf 1 september 2020 kunnen daardoor op dit moment nog niet worden aangemeld.  In de 2e helft van september 2023 ontvangen de ouders met een kind geboren tussen 1 september 2020 en 31 augustus 2021 hierover informatie.
Vanaf dat moment kunnen deze kinderen volgens het nieuwe toelatingsbeleid worden aangemeld.